Soita: 040 689 3200

Lediga jobb och extrajobb

Rekrytointipalvelut

Rekrytointitoimeksiannoissa Uniflex suorittaa rekrytointiprosessin asiakasyrityksen puolesta, sen kuvaamien tehtävävaatimusten ja rekrytointikriteerien mukaisesti kokonaan. Uniflex toimii rekrytoinneissa konsulttina vastaten rekrytointiprosessin eri vaiheista aina ehdokkaiden esittelyyn saakka. Lopullisen päätöksen tehtäviin valittavasta henkilöstä sekä neuvottelut työsuhteen ehdoista suorittaa aina asiakasyrityksen edustaja(t).

Rekrytointiasiantuntijamme rakentavat yksilöllisen prosessin tarvittaessa jokaista rekrytointia varten. Tiivis yhteistyö rekrytointiprosessin eri vaiheissa asiakkaidemme kanssa on meille erittäin tärkeää ja auttaa oikean osaamisen sekä lopputuloksen saavuttamisessa. Tehokas yhteydenpito ja palautteen anto ovat avaimia onnistuneeseen, pitkään asiakassuhteeseen. Kunnioitamme asiakkaan yksityisyyttä, ja jokainen rekrytointiprosessi on aina luottamuksellinen.

Uniflex auttaa yritystäsi löytämään oikeat ihmiset niin yksittäisiin vaativiin asiantuntijatehtäviin kuin useamman suorittavan tason työntekijän henkilöstötarpeisiin. Uskomme proaktiiviseen rekrytoitiin, ja käytämme rekrytoinnin tukena erilaisia työkaluja, ja osaamista mittaavia arviointeja. Toimintamme lähtökohtana on aina sekä tyytyväinen asiakas että työnhakija.

Haluatko kuulla lisää rekrytointipalveluistamme? Ota yhteyttä toimistollemme puh. 040 689 3200, niin kerromme mielellämme lisää.


Haluatko tietää lisää Uniflexin palveluista? Täytä alla olevat tiedot niin otamme teihin yhteyttä.

Uniflex Suomi Oy

Uniflex Suomi

Hietaniemenkatu 2, 00100, HELSINKI

Tel: 040 689 3200
Sähköposti: info@uniflex.fi

Seuraa Uniflex

Youtube
LinkedIn
Instagram
Facebook
nEW