Soita: 040 689 3200

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus on yrityksille suunnattu palvelu, joka tarjoaa osaavat työntekijät määräaikaisiin työtehtäviin mahdollisimman nopeasti ja helposti. Toisinaan väliaikaiseen resurssitarpeeseen hankittu työntekijä on pystytty myös vakinaistamaan asiakasyritykseen, kun hän on osoittautunut arvokkaaksi työntekijäksi ja kun työntekijä on jo oppinut talon tavoille – ilman työnantajalle koituvia riskejä ja kuluja.

Mikäli yrityksenne kohtaa esimerkiksi sesonkien, projektien tai sijaisuuksien aikaan nopean työvoiman tarvetta, voitte tehdä Uniflexille toimeksiannon ja saatte käyttöönne palveluksessamme olevat ammattitaitoiset työntekijät. Rekrytoimme ja vuokraamme motivoituneita, hyvin koulutettuja osaajia lukuisille eri aloille. Henkilöstövuokrauksen kautta tullut työntekijä suorittaa osoitetut työtehtävät sovitun työsuhteen ajan, ja me toimimme työnantajana, vastaten kaikista työnantajan velvoitteista.

Hyödynnä henkilöstövuokrausta lyhytaikaisessa tai pidemmässäkin resurssivajeessa

Henkilöstövuokraus on hyvä ja joustava ratkaisu, jolla pystytään täyttämään niin lyhyt- kuin pidempiaikaisetkin resurssitarpeet. Pysyvämpiin henkilöstötarpeisiin suosittelemme rekrytointipalveluamme.

Hyödyntämällä henkilöstövuokrausta saatte täytettyä resurssivajeet nopeasti ja helposti, ilman täyden rekrytointiprosessin vaatimaa aikaa ja tuomaa vaivaa. Yrityksen omilla resursseilla työvoiman nopea löytäminen on usein vaikeaa, kun taas vuokratyövoima on käytettävissä lähes välittömästi.

Henkilöstönvuokrauspalvelu soveltuu erityisen hyvin:

 • Sijaisuuksiin
 • Projekteihin
 • Määräaikaisen palvelun miehitykseen
 • Työkokonaisuuksiin, joiden kestoa ei pystytä ennakoimaan
 • Tilausvaihtelusta johtuvien työntekijätarpeiden tasaamiseen

Jätä toimeksianto henkilöstövuokraukseen, kun tarvitsette nopeasti ja vaivattomasti määräaikaista lisätyövoimaa. Me autamme! Soita numeroon 040 689 3200 tai jätä soittopyyntö.

Henkilöstöpalvelut kaikille toimialoille

Uniflex Suomi on osa suurempaa konsernia, jonka sisältä löytyy vahva ammattitaito ja asiantuntijuus lukuisille eri toimialoille. Emme rajoita henkilöstövuokraus- tai rekrytointipalveluitamme alakohtaisesti, vaan pystymme tarjoamaan apua kaikille sitä tarvitseville yrityksille. Olemme tarkkoja siitä, että henkilöstövuokrauksen kautta välitettävät työntekijämme ovat koulutettuja ja oman alansa vahvoja osaajia.

Lue lisää henkilöstön vuokrauksesta toimialakohtaisesti: asiakaspalvelu ja myynti, HR ja taloushallinto, kiinteistöhuolto, rakennusala, teollisuus sekä varasto- ja kuljetusala.

Vuokratyövoima on riskitöntä ja kustannustehokasta

Henkilöstövuokraus on kokonaisvaltainen toimeksianto, jossa yritys saaa käyttöönsä työntekijän ilman työnantajavelvoitteita. Hyödyntämällä Uniflexin henkilöstövuokrausta, sisältää veloitus aina vähintään seuraavat asiat:

 • Rekrytointiprosessin suorittaminen kokonaisuudessaan
 • Työntekijän palkka sivukuluineen, lomapalkka, lomakorvaus sekä lomaraha
 • Työterveydenhuolto sekä mahdolliset sairausajanpalkat
 • Vakuutukset
 • Viranomaisilmoitukset
 • Palkanlaskenta

Henkilöstövuokraus pääkaupunkiseudulta (Helsinki, Espoo, Vantaa), Oulusta ja Kokkolasta koko Suomen laajuudelle

Tarjoamme ratkaisut henkilöstövuokraukseen pääkaupunkiseudulta, Oulusta ja Kokkolasta käsin koko Suomen läpi. Mikäli haluat kuulla lisää ammattitaitoisesta henkilöstövuokrauksesta tai rekrytoinnin ulkoistamisesta, lähetä meille yhteydenottopyyntö tai soita numeroon 040 689 3200. Otamme teihin mahdollisimman pian yhteyttä!

Haluatko tietää lisää Uniflexin palveluista? Täytä alla olevat tiedot niin otamme teihin yhteyttä.

Voit myös soittaa meille 040 689 3200

Uniflex Suomi Oy

Uniflex Suomi

Hietaniemenkatu 2, 00100, HELSINKI

Tel: 040 689 3200
Sähköposti: info@uniflex.fi

Seuraa Uniflex

Youtube
LinkedIn
Instagram
Facebook
nEW