Henkilöstövuokraus

Miksi hyödyntää henkilöstövuokrausta?

Henkilöstövuokraus on yrityksille suunnattu palvelu, joka tarjoaa osaavat työntekijät määräaikaisiin työtehtäviin mahdollisimman nopeasti, riskittömästi ja vaivattomasti. Toisinaan vuokratyövoiman kautta löydetty työntekijä on myös pystytty vakinaistamaan asiakasyritykseen, kun lisätyövoiman tarve on huomattu pysyväksi. Tällöin on eduksi, että työntekijä on jo perehdytetty tehtäviin ja osoittautunut arvokkaaksi osaksi työyhteisöä – ilman työnantajan riskejä ja kuluja.

Mikäli yrityksenne kohtaa esimerkiksi sesonkien, projektien tai sijaisuuksien aikaan nopean työvoiman tarvetta, voitte tehdä Uniflexille toimeksiannon ja saatte käyttöönne palveluksessamme olevat ammattitaitoiset työntekijät. Rekrytoimme ja vuokraamme motivoituneita, hyvin koulutettuja osaajia lukuisille eri aloille, kaikkiin eri tehtäviin. Henkilöstövuokrauksen kautta välitetty työntekijä suorittaa osoitetut työtehtävät sovitun työsuhteen ajan, ja me toimimme työnantajana, vastaten kaikista työnantajan velvoitteista.

Hyödynnä henkilöstövuokrausta lyhytaikaisessa tai pidemmässäkin resurssivajeessa

Henkilöstön vuokraus on hyvä ja joustava ratkaisu, jolla pystytään täyttämään niin lyhyt- kuin pidempiaikaisetkin resurssitarpeet. Tiedetysti pysyviin henkilöstötarpeisiin suosittelemme rekrytointipalveluamme, joka on tarkoitettu vakituisten työntekijöiden rekrytointiin.

Hyödyntämällä henkilöstövuokrausta saatte työvoimaa nopeasti ja helposti, ilman täydellisen rekrytointiprosessin vaatimaa aikaa ja tuomaa vaivaa. Yrityksen omilla resursseilla työvoiman nopea löytäminen on usein vaikeaa, kun taas vuokratyövoima on käytettävissä lähes välittömästi.

Henkilöstönvuokrauspalvelu soveltuu erityisen hyvin

 • Sijaisuuksiin
 • Projekteihin
 • Määräaikaisen palvelun miehitykseen
 • Työkokonaisuuksiin, joiden kestoa ei pystytä ennakoimaan
 • Tilausvaihtelusta johtuvien työntekijätarpeiden tasaamiseen

Henkilöstöpalvelut kaikille toimialoille

Uniflex Suomi on osa suurempaa konsernia, jonka sisältä löytyy vahva ammattitaito ja asiantuntijuus lukuisille eri toimialoille. Emme rajoita henkilöstövuokraus- tai rekrytointipalveluitamme alakohtaisesti, vaan pystymme tarjoamaan apua kaikille sitä tarvitseville yrityksille. Olemme tarkkoja siitä, että henkilöstövuokrauksen kautta välitettävät työntekijämme ovat koulutettuja ja oman alansa vahvoja osaajia.

Lue lisää henkilöstön vuokrauksesta toimialakohtaisesti: asiakaspalvelu ja myynti, HR ja taloushallinto, kiinteistöhuolto, rakennusala, teollisuus sekä varasto- ja kuljetusala.

Vuokratyövoima on riskitöntä ja kustannustehokasta

Henkilöstövuokraus on kokonaisvaltainen toimeksianto, jossa yritys saaa käyttöönsä työntekijän ilman työnantajavelvoitteita. Hyödyntämällä Uniflexin henkilöstövuokrausta, sisältää veloitus aina vähintään seuraavat asiat

 • Rekrytointiprosessin toteutus kokonaisuudessaan
 • Työntekijän palkka sivukuluineen, lomapalkka, lomakorvaus sekä lomaraha
 • Työterveydenhuolto sekä mahdolliset sairausajanpalkat
 • Vakuutukset
 • Viranomaisilmoitukset
 • Palkanlaskenta

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä.

Vuokratyövoiman käyttö ja käytön periaatteet

Kun yritys tarvitsee nopeaa, joustavaa ja riskitöntä työvoimaa, käännytään usein henkilöstövuokrauksen puoleen. Yrityksen omalla henkilöstöllä ja ajalla rekrytointiprosessi voi olla liian hidas, jotta uusi työntekijä löydettäisiin tarpeeksi nopeasti esimerkiksi sesonki- tai sijaisuusavuksi.

Vuokratyöntekijät ovat koko työsuhteen ajan henkilöstöpalvelua tarjoavan yrityksen työntekijöinä, eivätkä laadi sopimusta vuokratyövoimaa käyttävän yrityksen kanssa. Perinteisestä työsopimuksesta poiketen henkilöstövuokrauksessa toteutuu siis kolmikantasuhde, jolloin oikeudet ja velvollisuudet jakautuvat eri tavalla kuin normaalisti.

Yhteistoimintalaissa Linkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan. säädetään, että vuokratyöntekijöitä ei huomioida käyttäjäyrityksen työntekijämäärässä, mutta käyttäjäyrityksen tulee esimerkiksi huomioida henkilöstön rakenne ja sen kehittyminen vuokratyöntekijät mukaan lukien. Vuokratyövoimaa käyttävä yritys vastaa vain niistä työnantajavelvoitteista, jotka liittyvät välittömästi työn tekemiseen, kuten esimerkiksi työnteon suorittamistapaan, -aikaan ja -paikkaan. Kaikki muut velvollisuudet, kuten palkanmaksuvelvollisuus ja vuosilomista huolehtiminen, jäävät henkilöstövuokrausta tarjoavan yrityksen hoidettavaksi.

Työturvallisuuslain Linkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan. mukaan vuokratyövoimaa käyttävän yrityksen tulee noudattaa työturvallisuuteen liittyviä säännöksiä työnantajan roolissa. Näitä ovat alasta riippuen vähintään työntekijän terveellisyydestä ja turvallisuudesta huolehtiminen, sekä työntekijän perehdytys olosuhteisiin ja työsuojelutoimenpiteisiin.

Henkilöstövuokraus tuo vuokratyövoimaa pääkaupunkiseudulta (Helsinki, Espoo, Vantaa), Oulusta ja Kokkolasta käsin koko Suomen alueelle

Uniflex Suomi on osa vahvaa pohjoismaista konsernia, ja olemme toimineet Suomessa vuodesta 2011 alkaen. Tarjoamme laadukkaat, asiakaskohtaisesti räätälöidyt ratkaisut henkilöstövuokraukseen pääkaupunkiseudulta, Oulusta ja Kokkolasta käsin koko Suomen läpi.

Mikäli haluat kuulla lisää ammattitaitoisesta henkilöstövuokrauksesta tai rekrytoinnin ulkoistamisesta, lähetä meille yhteydenottopyyntö tai soita numeroon 040 689 3200. Otamme teihin mahdollisimman pian yhteyttä!