Henkilöstövuokraus Helsingistä käsin koko Uudellemaalle

Uniflex Suomi Oy tarjoaa yrityksellesi määräaikaista työvoimaa nopeasti ja vaivattomasti Helsingin ja Uudenmaan alueella. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus sekä rekrytointipalvelut. Kaipasit resursseja sitten lyhyelle tai pitkälle aikavälille, me autamme mielellämme.

Henkilöstövuokrauksemme palvelee Helsingissä ja Uudellamaalla sekä koko Suomen alueella lukuisilla eri toimialoilla. Asiantunteva henkilöstövuokrauksemme takaa osaavat työntekijät määräaikaiseen työsuhteeseen lyhyelläkin varoitusajalla. Pidämme huolta siitä, että henkilöstövuokrauksen kautta välitetyt työntekijämme ovat koulutettuja oman alansa osaajia.

Henkilöstönvuokrauspalvelu tarjoaa työvoimaa nopeasti, silloin kun sitä tarvitaan

Henkilöstövuokraus on yrityksille suunnattu palvelu, jonka tarkoituksena on auttaa yrityksiä löytämään osaavat työntekijät määräaikaiseen työsuhteeseen. Henkilöstövuokraus siis yhdistää työnantajan ja työntekijän vaivattomasti, sopien erityisesti lyhytaikaisiin resurssitarpeisiin. Pysyvämpiin tarpeisiin suosittelemme rekrytointipalveluamme. Lue lisää henkilöstövuokrauksesta ja rekrytointipalvelusta.

Henkilöstövuokraus Helsingissä on yleistä, sillä siellä on muuhun Suomeen verrattuna enemmän työpaikkoja ja työntekijöitä. Helsingin kaupunki on Suomen suurin työnantaja ja Helsingin elinkeinorakenne on hyvin palveluvaltainen. Isoissa kaupungeissa ja palvelualoilla ilmenee usein määräaikaisen työvoiman tarvetta, johon henkilöstövuokraus on mainio ratkaisu.

Tavoitteenamme on helpottaa työnhakuprosessia yhdistämällä työnantaja ja työntekijä henkilöstövuokrauspalvelumme kautta. Erityisesti Helsingissä, jossa tarjonta on suuri sekä työpaikoissa että työnhakijoissa, henkilöstövuokrauksesta on hyötyä molemmille osapuolille.

Henkilöstövuokrausta useilla toimialoilla

Helsingin alueen henkilöstövuokraus palvelee useita eri toimialoja, kuten esimerkiksi asiakaspalvelua ja myyntiä, kiinteistönhuoltoa sekä rakennusalaa. Monilla toimialoilla on tarvetta lyhyt- tai pitkäaikaiselle työvoimalle, esimerkiksi sijaisuuksiin ja projekteihin, joihin henkilöstövuokraus sopii erinomaisesti. Henkilöstövuokraus sopii myös työtehtäviin, joiden kestoa on vaikea ennakoida. Henkilöstövuokraus on erinomainen vaihtoehto Helsingin kaltaisessa palveluvaltaisessa kaupungissa.

Uniflexin henkilöstövuokraus Helsingissä palvelee myös naapurikuntia, kuten Vantaata ja Espoota. Helsingin toimistomme sijaitsee keskustan alueella, Hietaniemessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kun tarvitset osaavaa työntekijää Uudenmaan alueella, jätä toimeksianto henkilöstövuokraukseen, niin otamme yhteyttä sinuun. Voit myös soittaa meille 040 689 3200.

Rekrytointitoimeksianto vapauttaa aikaa ja resursseja

Jos henkilöstövuokraus ei sovi yrityksesi tarpeisiin, tutustu rekrytointipalveluumme. Tarjoamme Uniflexillä rekrytointia Helsingin lisäksi koko Suomen alueella.

Rekrytointipalvelumme sopii erityisesti Helsingin alueen yrityksille. Rekrytointi Helsingissä voi olla aikaa vievää ja hankalaa, sillä osaavia ja ammattitaitoisia hakijoita on paljon. Rekrytointiprosessi on pitkä ja siihen kuuluu monta vaihetta, aina työpaikkailmoituksen kirjoittamisesta hakemusten läpikäytiin ja haastatteluihin. Ulkoistamalla rekrytoinnin ammattilaisille vapautat tärkeitä resursseja yrityksen omaan osaamiseen ja liiketoimintaan.

Tilaamalla rekrytointitoimeksiannon Uniflexiltä, ammattilaisemme huolehtivat koko rekrytointiprosessista puolestanne. Tarpeista ja kriteereistä sovitaan yhdessä mutta tehtävään valittavasta henkilöstä päätätte te. Rekrytoimme sopivat ja osaavat henkilöt lukuisille eri toimialoille.

Henkilöstöpalvelut yrityksesi avuksi

Henkilöstövuokraus ja rekrytointipalvelu ovat oivia apuja yrityksesi resurssitarpeisiin erityisesti Helsingissä, missä on laaja tarjonta sekä työntekijöitä että työnantajia. Tekemällä Uniflexille toimeksiannon henkilöstövuokrauksesta tai rekrytoinnista, saat käyttöösi rekrytoinnin ammattilaiset hankkimaan juuri sinulle sopivan ja osaavan työntekijän joko määräaikaiseen tai toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen yrityksesi tarpeisiin. Toimipisteitämme on Helsingin lisäksi Oulussa ja Kokkolassa, mikä mahdollistaa toiminnan koko Suomessa.

Kiinnostuitko henkilöstövuokrauksesta tai rekrytointipalveluista? Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin otamme yhteyttä sinuun. Voit myös soittaa meille 040 689 3200.

Haluatko tietää lisää Uniflexin palveluista? Täytä alla olevat tiedot niin otamme teihin yhteyttä.

Voit myös soittaa meille 040 689 3200

Text

Uniflex Suomi Oy

Uniflex Suomi

Hietaniemenkatu 2, 00100, HELSINKI

Tel: 040 689 3200
Sähköposti: info@uniflex.fi

nEW