Henkilöstövuokraus ja rekrytointipalvelut Oulussa

Uniflex Suomi Oy tarjoaa yrityksesi muuttuviin resurssitarpeisiin määräaikaisia työntekijöitä nopeasti ja vaivattomasti koko Oulun seudulla. Henkilöstöpalveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus sekä rekrytointipalvelut. Autamme Uniflexillä yritystäsi kaikissa resurssitarpeissa, kaipasitpa lisäresursseja sitten lyhyelle tai pitkälle aikavälille.

Henkilöstövuokrauksemme palvelee Oulussa ja koko Pohjois-Suomen alueella lukuisilla eri toimialoilla. Asiantunteva henkilöstövuokraus mahdollistaa täsmätarpeeseen sopivat työntekijät määräaikaisiin työsuhteisiin, nopeallakin aikataululla. Huolehdimme aina siitä, että henkilöstövuokrauksen kautta välitetyt työntekijämme ovat koulutettuja oman alansa osaajia.

Monipuoliset henkilöstöpalvelut oululaisten yritysten tarpeisiin

Henkilöstövuokraus on yrityksille suunnattu joustava palvelu, jonka tarkoituksena on auttaa yrityksiä muuttuvissa resurssitarpeissa tarjoamalla sopivia työntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen. Henkilöstövuokraus on ratkaisu lyhytaikaisiin resurssitarpeisiin, joissa täytyy löytää osaava työntekijä nopeasti ja vaivattomasti. Vakituisen työntekijän etsintään voimme suositella rekrytointipalveluamme, josta voit lukea lisää täältä.

Henkilöstövuokraus Oulun seudulla on yleistä, sillä Oulu on yksi Suomen kasvukeskuksista. Yliopisto tuo kaupunkiin motivoituneita nuoria, jotka voivat työskennellä opintojen ohella vuokratyössä. Joustavien aikataulujen vuoksi, opiskelijat sopivat hyvin työntekijöiksi henkilöstövuokraukseen. Henkilöstövuokraus on mainio ratkaisu esimerkiksi palvelualalle, jossa ilmenee usein määräaikaisen työvoiman tarvetta lyhyellä varoitusajalla ja resurssitarve täytyy saada täytettyä nopeasti.

Henkilöstövuokrauksen tavoitteena on helpottaa työnhakuprosessia molempien puolten osalta: me yhdistämme työntekijät ja työpaikat puolestanne.

Henkilöstövuokraus toimialasta riippumatta

Oulun seudun henkilöstövuokraus palvelee monia eri toimialoja, kuten esimerkiksi rakennusalaa, taloushallintoa, teollisuutta sekä varasto- ja kuljetusalaa. Toimialasta riippumatta useissa yrityksissä kohdataan jossain vaiheessa nopeasti tuleva tarve lyhyt- tai pitkäaikaiselle lisäresurssille. Henkilöstövuokraus sopii esimerkiksi kestoltaan vaikeasti arvioitaviin työtehtäviin, sijaisuuksiin, sesonkiavuksi tai erilaisiin projekteihin.

Uniflexin henkilöstövuokraus Oulussa palvelee myös lähikuntia ja koko Pohjois-Suomea. Oulun toimistomme sijaitsee keskustan alueella, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kun tarvitset osaavaa työntekijää Oulun seudulla, jätä toimeksianto henkilöstövuokraukseen, niin otamme yhteyttä sinuun. Voit myös soittaa meille 040 689 3200.

Rekrytointitoimeksianto vapauttaa aikaa ydinosaamisellesi

Tarjoamme henkilöstövuokrauksen lisäksi myös rekrytointia, silloin kun tarvitset vakituista työvoimaa. Toteutamme rekrytointitoimeksiantoja Oulun lisäksi koko Suomen laajudella.

Koska osaavia ja ammattitaitoisia hakijoita on yleensä paljon, voi rekrytointi olla aikaa vievää ja hidasta. Pitkä ja monivaiheinen rekrytointiprosessi vie usein runsaasti aikaa ja resursseja yrityksen ydintoiminnalta. Hyödyntämällä rekrytointitoimeksiantoa ja käyttämällä rekrytoinnin ammatilaisia apunasi saat yritykseesi lisää työvoimaa, ilman sitä edeltävää raskasta rekrytointia.

Rekrytointitoimeksiannoista vastaavat Uniflexin ammattitaitoiset rekrytointikonsultit, jotka selvittävät yhdessä kanssasi yrityksesi tarkat tarpeet ja kriteerit rekrytointia varten. Me huolehdimme kaikista rekrytoinnin vaiheista siihen asti, että esittelemme valmiiksi arvioidut työntekijäehdokkaat, joista saatte valita sopivimman. Toteutamme rekrytointia lukuisille eri toimialoille, ja tunnemme oululaiset työntekijät sekä työnantajat.

Henkilöstönvuokrauspalvelu mahdollistaa yrityksen jouhevamman arjen

Rekrytointipalvelu ja henkilöstövuokraus mahdollistavat oululaisten yritysten jouhevamman toiminnan ja nopean reagoinnin muuttuviin resurssitarpeisiin. Kasvukeskuksena Oulussa riittää sekä työntekijöitä että työnantajia, ja me tunnemme teidät hyvin - voimme siis auttaa oikeita henkilöitä ja yrityksiä löytämään toisensa. Käyttämällä Uniflexin henkilöstöpalveluja, on käytössäsi rekrytoinnin ammattilaiset ja vahva asiantuntijuus, jotka varmistavat onnistuneen lopputuloksen. Toimipisteitämme on Oulun lisäksi Helsingissä ja Kokkolassa, mikä mahdollistaa toiminnan koko Suomessa.

Kiinnostuitko henkilöstövuokrauksesta? Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin otamme yhteyttä sinuun. Voit myös soittaa meille 040 689 3200.

Haluatko tietää lisää Uniflexin palveluista? Täytä alla olevat tiedot niin otamme teihin yhteyttä.

Voit myös soittaa meille 040 689 3200

Uniflex Suomi Oy

Uniflex Suomi

Hietaniemenkatu 2, 00100, HELSINKI

Tel: 040 689 3200
Sähköposti: info@uniflex.fi

nEW