Asiakaspalvelu ja myynti

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi asiakaspalvelun sekä myynnin tehtäviin

 

Tarvitsetko apua asiakaspalvelijoiden tai myynnin ammattilaisten rekrytointiin? Meidän avulla löydät asiakaspalvelun ja myynnin työntekijät helposti ja nopeasti. Palvelumme kautta löydät motivoituneet osaajat erilaisiin asiakaspalvelun ja myynnin tehtäviin, tehtävän tasosta tai vaatimuksista riippumatta.

Ota yhteyttä, kun tarvitsette nopeasti ja vaivattomasti apua lisätyövoiman löytämiseen. Me autamme! Soita numeroon 040 689 3200 tai jätä soittopyyntö.

 

Asiakaspalvelijoiden ja myynnin työntekijöiden henkilöstövuokraus helposti

 

Viimeistään yrityksen kasvaessa on aika hankkia erikseen henkilöt asiakaspalveluun ja myyntiin, jotta esimerkiksi palveluiden tuottamiseen jää riittävästi resursseja. Asiakaspalvelun ja myynnin laatua ei voi nykymaailmassa liikaa korostaa. Hyvällä asiakaspalvelulla voidaan luoda kilpailuetua, kun taas huono asiakaspalvelu rajoittaa kasvua. Menestyksekäs yritys tarvitsee lisäksi myös pätevän myyntiosaston, jotta yritys voi kasvaa ja kehittyä. Näihin työtehtäviin siis kannattaa rekrytoida tai vuokrata motivoituneet alan ammattilaiset.

Kun tarvitset henkilökuntaa asiakaspalvelun ja myynnin monipuolisiin tehtäviin, Uniflexin henkilöstövuokraus ja rekrytointipalvelu on apunasi. Meidän verkostomme kautta löydät työntekijät vaivattomasti monenlaisiin työtehtäviin. Ymmärrämme yrityksesi tarpeet ja pystymme löytämään avoimiin tehtäviin juuri yritykseesi sopivat työntekijät.

Rekrytoimme osaajia muun muassa seuraaviin tehtäviin:

  • Palveluneuvoja
  • Myyntiagentti
  • Vaihteenhoitaja
  • Promoottori
 

Miksi hyödyntää henkilöstövuokrausta tai rekrytointipalvelua?

 

Henkilöstövuokrauksen avulla autamme yritystäsi löytämään sopivat työntekijät väliaikaisiin resurssitarpeisiin helposti ja nopeasti. Henkilöstövuokraus sopii mainiosti esimerkiksi projekteihin, sijaisuuksiin tai määräaikaisiin työtehtäviin. Rekrytointitoimeksianto taas vastaa vakituisen työntekijän tarpeeseen. Kun haluat vakituiseen työsuhteeseen parhaan mahdollisen työntekijän eikä yritykselläsi ole aikaa pitkään rekrytointiprosessiin, ulkoistakaa rekrytointi Uniflexille.

Tarvitsetpa vuokratyövoimaa tai alan ammattilaista, Uniflexin monipuoliset palvelut auttavat sopivan työntekijän löytymisessä. Tavoitteenamme on helpottaa yritysten rekrytointiprosesseja sekä yhdistää työnantajat ja työntekijät.