HR ja taloushallinto

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi HR:n ja taloushallinnon tehtäviin

 

Kaipaatko apua henkilöstö- tai taloushallinnon työntekijöiden rekrytoinnissa? Meidän kauttamme löydät huippuosaajat tälle monipuoliselle toimialalle, jossa tärkeitä piirteitä ovat muun muassa tarkkuus ja huolellisuus. Autamme sinua rekrytoimaan tai vuokraamaan motivoituneet työntekijät HR:n ja taloushallinnon työtehtäviin helposti ja nopeasti.

Ota yhteyttä, kun tarvitsette nopeasti ja vaivattomasti apua lisätyövoiman löytämiseen. Me autamme! Soita numeroon 040 689 3200 tai jätä soittopyyntö.

 

Henkilöstöhallinnon ja taloushallinnon osaajat helposti henkilöstövuokrauksen kautta

 

Toimiva taloushallinto on yksi tärkeimmistä menestyksekkään yrityksen piirteistä. Tehokkaan talouden lisäksi yrityksen henkilöstöhallinnon tulee olla kunnossa, sillä henkilöstö luo yrityksen menestyksen. Hyvistä työntekijöistä on syytä huolehtia ja pitää kiinni, sillä he muodostavat yrityksen liiketoiminnan ytimen ja viihtyisän työyhteisön. Sekä taloushallinnollisiin että HR:n tehtäviin työntekijältä vaaditaan tarkkuutta ja luotettavuutta, joten tehtäviin kannattaa rekrytoida alan rautaiset ammattilaiset.

Asiantuntevien konsulttiemme avulla voimme yhdessä löytää juuri yritykseesi sopivat työntekijät taloushallintoon ja henkilöstöhallintoon. Autamme motivoituneiden työntekijöiden rekrytoinnissa tai vuokrauksessa, tarvitsipa työntekijää sitten työntekijä- tai johtotasolle. Vuosien kokemuksen myötä ymmärrämme yrityksesi tarpeet ja löydämme avoimeen tehtävään sopiva henkilön.

Yhdistämme työpaikat ja työntekijät muun muassa seuraavissa tehtävissä:

  • Controller
  • Palkanlaskija
  • Kirjanpitäjä

Noudatamme rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen prosessissa aina Uniflexin sertifioituja käytäntöjä. Näin varmistamme, että yrityksesi löytää tarvitsemanne henkilöt ammattitaitoisista ja motivoituneista työntekijöistä. Tavoitteenamme on yhdistää työntekijät ja työnantajat, helposti ja nopeasti.

 

Miksi hyödyntää henkilöstövuokrausta tai rekrytointipalvelua?

 

Henkilöstövuokrauksen avulla autamme yritystäsi löytämään sopivat työntekijät väliaikaisiin resurssitarpeisiin helposti ja nopeasti. Henkilöstövuokraus sopii mainiosti esimerkiksi projekteihin, sijaisuuksiin ja muihin määräaikaisiin työtehtäviin. Rekrytointitoimeksianto taas auttaa löytämään vakituisen työntekijän. Kun haluat vakituiseen työsuhteeseen parhaan mahdollisen työntekijän eikä yritykselläsi ole aikaa pitkään rekrytointiprosessiin, ulkoistakaa rekrytointi Uniflexille.

Tarvitsetpa vuokratyövoimaa tai alan ammattilaista, Uniflexin monipuoliset palvelut palvelevat yritystäsi kaikissa työvoimaan liittyvissä tarpeissa. Tavoitteenamme on helpottaa yritysten rekrytointiprosesseja sekä yhdistää työnantajat ja työntekijät.