Kiinteistöhuolto

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi kiinteistöhuollon tehtäviin

 

Kiinteistöhuolto on ala, jossa riittää tehtäviä laidasta laitaan ja jossa työntekijöiltä vaaditaan luotettavuutta, tehokasta työskentelyä ja ammattitaitoa. Kiinteistöhuollon tehtäviin voi toisinaan olla vaikea löytää hyviä työntekijöitä, etenkin nopeaan tarpeeseen. Me tarjoamme yritysten käyttöön henkilöstövuokrauksen ja rekrytointitoimeksiannon palvelut, joiden avulla vaativiinkin kiinteistöhuollon tehtäviin löytyy oikeat henkilöt nopeasti ja ilman rekrytointiprosessin vaivaa.

Ota yhteyttä, kun tarvitsette nopeasti ja vaivattomasti apua lisätyövoiman löytämiseen. Me autamme! Soita numeroon 040 689 3200 tai jätä soittopyyntö.

 

Rekrytoi tai vuokraa kiinteistöhuollon osaajat nopeasti käyttöösi

 

Kiinteistöhuollon töitä riittää vuoden ympäri, mutta esimerkiksi määräaikaiset projektit, sijaisuudet, lomakaudet tai yrityksen kasvu vaativat lisää työvoimaa. Vuokratyövoima on parhaimmillaan laadukasta ja nopeasti saatavilla – ja meiltä Uniflexilta saat juuri sitä, laadukasta henkilöstövuokrausta. Autamme mielellämme myös rekrytoinnin kanssa, mikäli yritykseen tarvitaan vakituisesti lisää työntekijöitä.

Hyödyntämällä Uniflexin tarjoamia palveluja, saat käyttöösi ammattitaitoiset rekrytointikonsultit, huippuunsa hiotut ja sertifioidut prosessit sekä kattavan verkostomme.

Rekrytoimme kiinteistöhuollon työntekijöitä muun muassa seuraaviin tehtäviin:

  • Kiinteistöhoitaja
  • Siivooja
  • LVI-asentaja
  • Sähköasentaja

Käytössäsi olevien rekrytointikonsulttien tärkein tehtävä on varmistaa, että saatamme parhaat työntekijät ja parhaat työnantajat yhteen. Haluamme palvella yritystäsi nopeasti, laadukkaasti ja juuri yrityksesi tarpeisiin vastaten.

 

Kiinteistöhuollon henkilöstövuokraus ja rekrytointi laadukkaalla lopputuloksella

 

Kun kyseessä on kiinteistöjen kunnossapito, huolto ja arvon ylläpito, tarvitaan työntekijöiltä vahvan ammattitaidon lisäksi sitoutuneisuutta ja luotettavuutta. Yhdistämällä nämä kaikki ominaisuudet yhteen ja samaan työntekijään, saadaan rekrytointiprosessista helposti vaativa ja pitkällinen prosessi, jonka lopputulosta ei voida arvioida etukäteen.

Henkilöstövuokrauksen käyttäminen kiinteistöhuollon työntekijöiden löytämiseen ei tarkoita laadusta tinkimistä, sillä myös vuokratyövoima käy läpi Uniflexin sertifioidut käytännöt. Haluamme tarjota yritysten käyttöön vain sopivimmat työntekijät, mutta pidämme myös työntekijän puolia – sen lisäksi että vuokratyön molemmilla puolilla on ihmiset, niin tiedostamme ettei työnantajaan tyytymätön työntekijä voi suorittaa parhaalla mahdollisella tasollaan. Henkilöstövuokraus on avain määräaikaiseen työntekijätarpeeseen, mutta usein on mahdollista myös rekrytoida vuokratyövoima yritykseen pysyvästi, mikäli työvoiman tarve katsotaan vakiintuneen. Tutuksi tullut ja hyväksi todettu työntekijä on turvallista rekrytoida osaksi tiimiä.

Myös vakituisen työntekijän rekrytointiprosessi voi olla niin työläs ja resursseja sitova urakka, että on mieluisampaa ulkoistaa rekrytointi ammattilaisille. Rekrytointitoimeksianto tuo yrityksen käyttöön ammattitaitoisen rekrytointikonsultin, valmiiksi hiotut rekrytoinnin vaiheet ja laajan verkoston henkilöarvioinnin läpikäyneitä, hyväksi todettuja työntekijävaihtoehtoja. Me huolehdimme vaativasta osuudesta ja tuomme yrityksen valittavaksi vain sopivimmiksi katsotut ehdokkaat.