Rakennusala

Rakennusalan henkilöstövuokraus ja rekrytointi

 

Rakennusalalla on hyvin yleistä urakkaluontoinen työ, jossa työntekijöiden tarve riippuu yrityksen saamien urakoiden määrästä ja koosta. Ja jotta urakoita saadaan jatkossakin, tulee työt hoitaa aikataulussa, tehokkaasti ja laadukkaasti. Henkilöstövuokraus ja rekrytointipalvelu tarjoavat joustavan ja vaivattoman ratkaisun vaihteleviin resurssitarpeisiin, joissa osaavia rakennusalan työntekijöitä tarvitaan toisinaan nopeallakin aikataululla.

Ota yhteyttä, kun tarvitsette nopeasti ja vaivattomasti apua lisätyövoiman löytämiseen. Me autamme! Soita numeroon 040 689 3200 tai jätä soittopyyntö.

 

Rekrytoi tai vuokraa rakennusalan ammattilaiset nopeasti käyttöösi

 

Henkilöstövuokraus on loistava täsmäapu rakennusalan työntekijätarpeisiin, kun urakoiden määrä tai koko ylittää yrityksen vakituiset resurssit. Myös esimerkiksi lomakaudet tai sijaisuuksien tarve voivat vaatia uutta työntekijää nopeallakin aikataululla, jolloin rekrytointiprosessiin ei ole aikaa. Yrityksen kasvaessa voitte pitää resurssit jatkuvasti oman osaamisen parissa, kun uusien työntekijöiden rekrytointi ulkoistetaan rekrytointitoimeksiannoksi.

Pysy aikataulussa, toimi luotettavasti ja varmista laadukas työnjälki valitsemalla kumppaniksesi Uniflexin. Asiantuntevat rekrytointikonsultit ja laadukas verkostomme on käytössäsi, silloin kun meitä tarvitset.

Rekrytoimme rakennusalan työntekijöitä muun muassa seuraaviin tehtäviin:

  • Kirvesmies
  • Rakennustyöntekijä
  • Torninosturikuljettaja
  • Kaivinkonekuljettaja

Ydintavoitteemme on auttaa parhaita työntekijöitä löytämään parhaat työpaikat, jotta molemmat osapuolet voivat hyötyä.

 

Rakennusalan henkilöstövuokraus ja rekrytointi luotettavasti

 

Painaako myydyn urakan aikataulut jo päälle? Pienetkin muutokset työntekijöiden rivistössä voivat vaikuttaa rakennusalan yrityksen suorittamiseen. Henkilöstövuokraus ei ole ikinä kompromissi, vaan nopea apu, jolla pienemmätkin yritykset voivat toimia joustavasti, aikataulussa pysyen ja laadukkaasta työnjäljestä tinkimättä. Kattava verkosto erilaisia osaajia ja rakennusalan ammattilaisia mahdollistavat nopean reagoinnin vaikka kesken urakan.

Kun yritys kasvaa tai yrityksen saamat urakat alkavat säännöllisesti vaatia nykyistä mittavampia resursseja, tarjoamme avuksesi rekrytointitoimeksiannon. Ulkoistamalla rakennusalan rekrytoinnin rekrytointialan ammattilaisille, voitte jatkaa toimintaa ilman resurssien varaamista toisinaan hyvin pitkällisiin ja vaativiin rekrytointiprosesseihin. Rekrytointitoimeksiannosta vastaava konsultti kartoittaa tarkasti tarvitsemienne työntekijöiden vaatimukset, hoitaa rekrytointiprosessin ja tuo esiteltäväksi henkilöarvioinnin perusteella yritykseen sopivimmat ehdokkaat.