Teollisuus

Teollisuuden henkilöstövuokraus ja rekrytointi

 

Voit kääntyä puoleemme, kun tarvitset nopeaa ja laadukasta työvoimaa teollisuuden eri aloille. Henkilöstövuokrauksen ja rekrytoinnin avulla löydät teollisuuden eri tehtäviin helposti ja nopeasti, laadusta tinkimättä! Varmistamme, että saat käyttöösi vain motivoituneimmat osaajat ja konsultit, tehtävän tasosta tai vaatimuksista riippumatta.

Ota yhteyttä, kun tarvitsette nopeasti ja vaivattomasti apua lisätyövoiman löytämiseen. Me autamme! Soita numeroon 040 689 3200 tai jätä soittopyyntö.

 

Rekrytoi tai vuokraa osaavaa teollisuuden työvoimaa helposti

 

Teollisuudessa esimerkiksi alan kehitys ja sesongit voivat muuttaa työvoimatarpeita nopeastikin, jolloin yrityksen omilla resursseilla toteutettu rekrytointi on liian hidas ja raskas prosessi vastaamaan muuttuvaan tarpeeseen. Tällöin kannattaa kääntyä henkilöstövuokrauksen tai ulkoistetun rekrytoinnin puoleen, jotta teollisuusyrityksen toiminta ei hidastu tai kuormitu työntekijäpulan takia.

Me olemme rekrytoinnin ammattilaisia, ja olemme valmiita auttamaan sinua löytämään juuri oikeat tekijät kaikkiin tehtäviin. Kattava verkostomme mahdollistaa nopeatkin rekrytoinnit tai henkilöstövuokrauksen nopeaankin tarpeeseen. Me ymmärrämme yrityksesi tarpeet ja eri teollisuuden alojen vaatimukset, jonka lisäksi saat käyttöösi vahvan asiantuntijuutemme henkilöstön valinnassa ja arvioinnissa.

Rekrytoimme teollisuuden työntekijöitä muun muassa seuraaviin tehtäviin:

  • Kunnossapitoasentaja
  • Koneistaja
  • Hitsaaja
  • Tuotantotyöntekijä

Kaikki rekrytoinnit ja henkilöstövuokraukset suoritetaan Uniflexin sertifioituja käytäntöjä noudattaen. Konsulttimme varmistavat, että yrityksesi saa tarvitun avun ja osaavat työntekijät. Tavoitteenamme on yhdistää parhaat työntekijät ja parhaat työnantajat.

 

Henkilöstövuokraus ja ulkoistettu rekrytointi turvaa yrityksen toimintaa

 

Sesonkikohtaiset kiireet, yllättävä kysynnän kasvu tai henkilöstön lomat voivat aiheuttaa haasteita yrityksen turvattuun toimintaan.

Henkilöstövuokraus on ratkaisu väliaikaiseen resurssitarpeeseen helposti ja nopeasti. Esimerkiksi projekteihin, sijaisuuksiin tai muihin määräaikaisiin työtehtäviin varsinainen rekrytointi voi olla liian hidas ja raskas prosessi. Autamme teitä löytämään ja valitsemaan verkostostamme oikeat työntekijät kaikkiin tehtäviin, jotta yritys voi toimia parhaalla teholla myös kysynnän kasvaessa. Vuokratyövoima on myös helppo vakinaistaa, mikäli resurssitarpeen kasvu huomataan pysyväksi ja valittu työntekijä todettu sopivaksi.

Kun tiedätte tarvitsevanne vakituista työvoimaa, voi yrityksen omat resurssit keskittää omaan osaamiseenne ja rekrytointiprosessin ulkoistaa rekrytoinnin ammattilaisille. Rekrytointitoimeksianto auttaa parhaan mahdollisen työntekijän löytämisessä, sillä saatte käyttöönne konsultit, joilla on vahva asiantuntijuus sekä teollisuuden aloista, että rekrytoinnista. Käytämme jokaisessa rekrytoinnissa Uniflexin sertifioituja käytäntöjä, joka varmistaa oikean henkilön löytämisen.