Varasto ja kuljetus

Varastotyöntekijöiden ja kuljetusalan henkilöstövuokraus sekä rekrytointi

 

Logistiikan, kuljetusten ja varaston toimivuus ovat tuottavuuden avaintekijöitä lähestulkoon kaikilla aloilla. Varastotyöntekijöiden ja kuljetusalan tehtävät ovat monipuolisia ja resurssitarpeet voivat vaihdella nopeasti, minkä takia esimerkiksi varastotyöntekijöiden tai kuljetusalan työntekijöiden henkilöstövuokraus sekä rekrytointi kannattaa pitää mielessä. Me autamme yrityksiä löytämään työvoimaa kaikkiin eri tehtäviin nopeasti ja helposti, laadusta tinkimättä.

Ota yhteyttä, kun tarvitsette nopeasti ja vaivattomasti apua lisätyövoiman löytämiseen. Me autamme! Soita numeroon 040 689 3200 tai jätä soittopyyntö.

 

Rekrytoi tai vuokraa osaavaa työvoimaa varastoon ja kuljetustehtäviin

 

Yrityksen toimialasta riippuen resurssitarpeisiin voi vaikuttaa esimerkiksi erilaiset sesongit, projektit, sijaisuudet, lomakaudet tai alan yleinen kehitys. Nopeasti ja helposti apuun saatava vuokratyövoima ei saa ikinä tarkoittaa kompromissia laadussa, minkä takia kannattaa käyttää vain huippuunsa hiotuilla prosesseilla toimivia henkilöstövuokrausyrityksiä. Myös pysyvään työvoimatarpeeseen löytyy helppo apu, nimittäin rekrytointitoimeksianto. Tätä hyödyntämällä löydätte parhaat kuljetusalan ammattilaiset ja tehokkaimmat varastotyöntekijät, ilman rekrytoinnin pitkää prosessia.

Uniflex on apunasi määräaikaisissa ja vakituisissa työvoimatarpeissa. Konsulttimme ovat rekrytoinnin ja henkilöarvioinnin vahvoja ammattilaisia, jonka lisäksi he tuntevat lukuisten eri yritysten ja alojen vaatimukset. Kattava verkostomme mahdollistaa nopeatkin rekrytoinnit.

Rekrytoimme kuljetusalan ja varaston työntekijöitä muun muassa seuraaviin tehtäviin:

  • Varastotyöntekijä
  • Jakeluautonkuljettaja
  • Terminaalityöntekijä

Kaikki toteuttamamme rekrytoinnit ja henkilöstövuokraukset suoritetaan Uniflexin sertifioituja käytäntöjä noudattaen. Käytössäsi olevat konsulttimme varmistavat, että yrityksesi saa tarvittavan avun ja osaavat työntekijät. Tavoitteenamme on yhdistää parhaat työntekijät ja parhaat työnantajat.

 

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi tuovat nopean avun työntekijätarpeeseen

 

Määräaikaisiin mittavamman työvoiman tarpeisiin ei aina kannata rekrytoida uusia työntekijöitä, jos varastotöitä tai kuljetustehtäviä ei ole tarjota kaikille vuoden ympäri. Tällöin kannattaa kääntyä henkilöstövuokrauksen puoleen. Vuokratyövoima on nopea ja vaivaton apu väliaikaisiin työvoiman tarpeisiin, kun varastotyöntekijää tai kuljetusalan osaajaa tarvitaan vain hetkellisesti. Henkilöstövuokrauksen kautta yritys saa laadukasta ja osaavaa työvoimaa ilman resursseja vievää rekrytointiprosessia, ja mikäli lisätyövoiman tarve huomataan pysyvämmäksi, on usein mahdollista rekrytoida jo hyväksi todettu vuokratyöläinen pysyvästi.

Kasvava tai toimintaansa kehittävä yritys voi kaivata varastotyöntekijää tai kuljetusalan työntekijää, mutta ei pysty irroittamaan resursseja aikaa vievään rekrytointiprosessiin. Tällöin avuksi tulee ulkoistettu rekrytointitoimeksianto, jossa rekrytoinnin ammattilaiset ja yrityksesi tarpeet ymmärtävä konsultti valitsee esiteltäväksi valmiiksi arvioidut ja hyviksi katsotut ehdokkaat.

Käyttämällä Uniflexin tarjoamaa henkilöstövuokrausta tai rekrytointitoimeksiantoa, voitte olla varmoja laadukkaasta lopputuloksesta. Konsulttimme ovat henkilöarvioinnin vahvoja ammattilaisia, laaja verkosto mahdollistaa laadukkaat hakijat vaativiinkin tehtäviin ja jokaisessa rekrytoinnissa käytetään Uniflexin sertifioituja käytäntöjä.