Soita: 040 689 3200

terveys2

Mitä teen jos sairastun?

Muistathan tallentaa tämän osoitteen suosikkeihisi - tätä sähköistä versiota pidetään ajan tasalla!

Ohjeet sairauden varalle

  • Soita lähimmälle esimiehellesi sekä ilmoita sairastumisestasi Uniflexille. Helsingin ja Tampereen työntekijät numeroon 040 689 3200 ja Pohjanmaan työntekijät numeroon 044 272 6531.
  • Mikäli sairastut koronaan, olet oikeutettu normaaliin sairausajan palkkaan. Mikäli sinut on määrätty eristykseen viranomaisen toimesta tartuntatautilain nojalla, sinulla on oikeus Kelan tartuntatautipäivärahaan. Lue lisää koronasta ja työehdoista EK:n sivuiltalenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu sekä THL:n ohjeistus lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindukoronaviruksen ehkäisyyn työntekijöille.
  • Käytössämme ovat pääsääntöisesti Mehiläinen Ympyrätalo ja Forum (Helsinki) ja Mehiläinen Kokkola. Pietarsaaressa Botnia Työterveys. Tarkemmat tiedot Mehiläisen toimipisteistä: https://mehilainen.fi/haku?k=toimipisteet. lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu
  • Ajanvarauksen voit tehdä Mehiläisen ajanvarauksen numerosta 010 414 0666. Pietarsaaressa Botnia Työterveys puh: 06 781 3510
  • Lääkärissä käynnin jälkeen skannaa tai ota kuva lääkärintodistuksesta ja toimita se viipymättä sähköpostitse osoitteeseen: info@uniflex.fi. Pidemmissä sairaustapauksissa (yli 9pvä) tai sairauden uusiessa/pitkittyessä toimita alkuperäinen lääkärintodistus Uniflexiin.
  • Äkillisessä sairaustapauksessa tarjoamme yleislääkäritasoisen lääkärikäynnin (ensimmäinen käynti), emme korvaa erikoislääkärikäyntejä.
  • Mahdolliset jatkokäynnit ja/tai muut lääkärikäynnit on hoidettava työajan ulkopuolella ja omalla kustannuksella.
  • Muistathan, että sairaustapauksessa ilmoitus poissaolosta on tehtävä viipymättä Uniflexiin sekä lähimmälle esimiehellesi asiakasyritykseen.
  • Olet oikeutettu sairausloma-ajan palkkaan työehtosopimuksesi mukaisesti. Huomioithan, että sairauslomakorvauksen maksamisen edellytyksenä on sairaus, eli emme automaattisesti korvaa oirekoodeilla (ICD-koodisto, R- tai Z -koodit) kirjoitettuja todistuksia.

Uniflex Suomi Oy

Uniflex Suomi

Hietaniemenkatu 2, 00100, HELSINKI

Tel: 040 689 3200
Sähköposti: info@uniflex.fi

Seuraa Uniflex

Youtube
LinkedIn
Instagram
Facebook
nEW