Mitä teen jos sairastun?

 

Muistathan tallentaa tämän osoitteen suosikkeihisi – tätä sähköistä versiota pidetään ajan tasalla!

Ohjeet sairauden varalle

  • Soita sairastumisestasi viipymättä lähimmälle esimiehellesi asiakasyrityksessä sekä Uniflexille. Helsingin ja Tampereen työntekijät numeroon 040 689 3200 ja Pohjanmaan työntekijät numeroon 040 689 1052.
  • Voit varata ajan Terveystalosta soittamalla Asiakaspalvelukeskukseen 24/7 p. 030 6000 tai Terveystalo-sovelluksen Digihoitaja-chatin kautta. Työterveyshuollon pääasialliset toimipisteet sijaitsevat Helsingissä Kampissa, Tampereella ja Kokkolassa keskustassa. Voit halutessasi käydä myös lähimmässä terveyskeskuksessa. Asioidessasi Terveystalossa tarvitset kelakortin ja se tulee näyttää kassalla.
  • Mikäli sairastut koronaan, olet oikeutettu normaaliin sairausajan palkkaan. Mikäli sinut on määrätty eristykseen viranomaisen toimesta tartuntatautilain nojalla, sinulla on oikeus Kelan tartuntatautipäivärahaan. Lue lisää koronasta ja työehdoista EK:n sivuilta sekä THL:n ohjeistus.koronaviruksen ehkäisyyn työntekijöille.
  • Käytössämme ovat pääsääntöisesti Terveystalo Kamppi Helsinki ja Terveystalo Kokkola. Pietarsaaressa Pihlajalinna Työterveys. Tarkemmat tiedot Terveystalon toimipisteistä: https://www.terveystalo.com/fi/Toimipaikat/.
  • Lääkärissä käynnin jälkeen saat sairastodistuksen. Välitä se viipymättä esim. sähköpostitse osoitteeseen: info@uniflex.fi.
  • Äkillisessä sairaustapauksessa tarjoamme yleislääkäritasoisen lääkärikäynnin (ensimmäinen käynti), emme korvaa erikoislääkärikäyntejä.
  • Mahdolliset jatkokäynnit ja/tai muut lääkärikäynnit on hoidettava työajan ulkopuolella ja omalla kustannuksella.
  • Olet oikeutettu sairausloma-ajan palkkaan työehtosopimuksesi mukaisesti. Huomioithan, että sairauslomakorvauksen maksamisen edellytyksenä on sairaus, eli emme automaattisesti korvaa oirekoodeilla (ICD-koodisto, R- tai Z -koodit) kirjoitettuja todistuksia.

Uniflex Suomi Oy:n päihdeohjelma

Uniflex Suomi on päihteetön työpaikka. Päihtyneenä työskentely ei ole sallittua, myös päihteiden nauttiminen sekä hallussapito nauttimistarkoituksessa on kielletty.

Päihdeohjelman avulla pyritään tunnistamaan päihderiippuvaiset työntekijät ja siten estää päihteistä työntekijän omalle ja työtovereiden terveydelle ja turvallisuudelle, työnantajalle, asiakkaille ja muille sidosryhmille tai työpaikan turvallisuudelle aiheutuvat haitat.

Uniflexin päihdeohjelman näet tästä linkistä.