Referenssit

Gigantti Contact Center, Helsinki

Gigantti on pohjoismainen kodinelektroniikkaketju. Gigantti on osa norjalaista Elkjop-konsernia, jonka puolestaan omistaa englantilainen DSG International Oyj. Yrityksellä on Suomessa 37 myymälää ja yli 900 työntekijää. Gigantin Contact Center on ollut Uniflexin tyytyväinen asiakas jo vuodesta 2012.

- Uniflex helpottaa meidän rekrytointiprosessia ja varmistaa osaavan henkilöstön saatavuuden, kertoo Gigantin Contact Centerin henkilöstöpäällikkö Virve Aaltonen.

- Uniflex on löytänyt Gigantin Contact Centeriin loistavia työntekijöitä nopeasti ja tehokkaasti. Lisäksi esimiehet ovat voineet keskittyä omiin tavoitteisiinsa, kun rekrytoinnissa on ollut apuna hyvä kumppani, Aaltonen kehaisee.

- Aaltonen näkee Gigantin ja Uniflexin välisen yhteistyön perustuvan avoimuuteen ja luotettavuuteen. - Yhteistyö on ollut helppoa ja mutkatonta. Voimme aina luottaa siihen, että saamme meille luvatun palvelun :
osaavia ja sopivia henkilöitä oikeana ajankohtana.


Halpa-Halli Oy, Kokkola

"Kokkolan Halpa-Halli Oy tekee Uniflex Suomi Oy:n kanssa yhteistyötä henkilöstövuokrauksessa.

Yhteistyö on sujunut mallikkaasti ja olemme saaneet hyviä ehdokkaita eri tehtäviin. Palvelu on ollut joustavaa ja nopeaa."


Best-Hall Oy

"Best-Hall Oy on tehnyt Uniflex Suomi Oy:n kanssa Kokkolassa yhteistyötä henkilöstövuokrauksessa ja rekrytoinnissa.

Yhteistyö on sujunut mallikkaasti ja olemme saaneet hyviä kandidaatteja eri tehtäviin. Palvelu on ollut joustavaa ja nopeaa."Webhelp Finland Oy

"Mutkatonta yhteistyötä Uniflexin rekrytointitiimin kanssa. Lopputuloksena motivoituneita ja sitoutuneita palveluneuvojia Webhelpille!"

Uniflex Suomi Oy

Uniflex Suomi

Hietaniemenkatu 2, 00100, HELSINKI

Tel: 040 689 3200
Sähköposti: info@uniflex.fi

nEW