Referenssit

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi ovat luonnollinen osa jokaisen yrityksen matkaa

Uniflex on luotettava kumppani tälle matkalle. Pitkän kokemuksemme, erityisalojen tuntemuksemme ja paikallisuutemme ansiosta rekrytointi on kauttamme sujuvaa ja nopeaa.

Kokeneet rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen ammattilaisemme löytävät sinulle oikean henkilön oikeaan tehtävään – niin vakituiseen kuin määräaikaiseenkin tarpeeseen. Ohessa pitkäaikaisia asiakkuuksiamme, jotka ovat luottaneet henkilöstötarpeissaan Uniflexiin.

Gigantti
”Uniflex on löytänyt Gigantin Contact Centeriin loistavia työntekijöitä nopeasti ja tehokkaasti. Lisäksi esimiehet ovat voineet keskittyä omiin tavoitteisiinsa, kun rekrytoinnissa on ollut apuna hyvä kumppani.”
Halpahalli
"Kokkolan Halpa-Halli Oy tekee Uniflex Suomi Oy:n kanssa yhteistyötä henkilöstövuokrauksessa. Yhteistyö on sujunut mallikkaasti ja olemme saaneet hyviä ehdokkaita eri tehtäviin. Palvelu on ollut joustavaa ja nopeaa."
Best-Hall
"Best-Hall Oy on tehnyt Uniflex Suomi Oy:n kanssa Kokkolassa yhteistyötä henkilöstövuokrauksessa ja rekrytoinnissa. Yhteistyö on sujunut mallikkaasti ja olemme saaneet hyviä kandidaatteja eri tehtäviin."
Webhelp
"Mutkatonta yhteistyötä Uniflexin rekrytointitiimin kanssa. Lopputuloksena motivoituneita ja sitoutuneita palveluneuvojia Webhelpille!"
Teleperformance
”Olemme jo vuosia luottaneet rekrytoinneissamme Uniflexiin. Uniflex on onnistuneesti rekrytoinnut meille mm. myyntiagentteja, asiakasneuvottelijoita ja palveluneuvojia eri tiimeihimme.”
ABO Wind
”Olemme hakeneet Uniflexin kautta useampaa työntekijää suorarekrytointina. Aina on löytynyt sopiva henkilö ja vielä suhteellisen nopealla aikataululla. Tämä on säästänyt meiltä todella paljon aikaa ja vaivaa, kun kymmenten hakemusten sijaan olemme voineet tutustua vain top 5:een.”
Kemppi Oy
”Uniflexin kautta saimme nopeasti henkilöitä työhön. Yhteistyö toimi erittäin hyvin ja laadukkaasti.”

Asiakkaitamme

Case: Gigantti Contact Center, Helsinki

Gigantti on pohjoismainen kodinelektroniikkaketju. Gigantti on osa norjalaista Elkjop-konsernia, jonka puolestaan omistaa englantilainen DSG International Oyj. Yrityksellä on Suomessa 37 myymälää ja yli 900 työntekijää. Gigantin Contact Center on ollut Uniflexin tyytyväinen asiakas jo vuodesta 2012.

– Uniflex helpottaa meidän rekrytointiprosessia ja varmistaa osaavan henkilöstön saatavuuden, kertoo Gigantin Contact Centerin henkilöstöpäällikkö Virve Aaltonen.

– Uniflex on löytänyt Gigantin Contact Centeriin loistavia työntekijöitä nopeasti ja tehokkaasti. Lisäksi esimiehet ovat voineet keskittyä omiin tavoitteisiinsa, kun rekrytoinnissa on ollut apuna hyvä kumppani, Aaltonen kehaisee.

– Aaltonen näkee Gigantin ja Uniflexin välisen yhteistyön perustuvan avoimuuteen ja luotettavuuteen. – Yhteistyö on ollut helppoa ja mutkatonta. Voimme aina luottaa siihen, että saamme meille luvatun palvelun: osaavia ja sopivia henkilöitä oikeana ajankohtana.