Rekrytointi

Luotettava rekrytointi toimeksiantona pääkaupunkiseudulla, Oulussa ja Kokkolassa

Rekrytointi on monivaiheinen prosessi, jonka lopputavoitteena on löytää yrityksessä avoimena olevaan työtehtävään paras mahdollinen työntekijä. Rekrytointiprosessin vaiheisiin kuuluu esimerkiksi työpaikkailmoituksen tekeminen ja jakaminen, työhakemusten vastaanottaminen ja läpikäynti, sekä työnhakijoiden haastattelu ja arviointi.

Rekrytointiprosessin onnistunut läpivienti vaatii runsaasti aikaa, panostusta ja riittävät resurssit. Kiireessä tehdyt rekrytoinnit tuottavat usein enemmän haasteita kuin hyötyä, joten rekrytoinnin ulkoistaminen asiantuntijoiden toimeksi on museissa tapauksissa loistava vaihtoehto. Onnistunut rekrytointiprosessi tietenkin päättyy tehtävään ja yritykseen sopivan ammattilaisen vakinaistamiseen, mutta myös parantaa työnantajamielikuvaa kaikkien hakijoiden näkökulmasta - myös heidän, joita ei tällä kertaa valittu.


Rekrytointipalvelu vapauttaa yrityksen resursseja omaan ydinosaamiseen

Kun rekrytointi ulkoistetaan ja tilataan toimeksiantona, Uniflexin ammattilaiset huolehtivat koko rekrytointiprosessin onnistumisesta asiakasyrityksen puolesta, yhdessä sovittujen tehtävävaatimusten ja rekrytointikriteerien mukaisesti. Kun asiakasyrityksen tarpeet, kriteerit ja vaatimukset on kartoitettu, toimimme rekrytoinnissa konsulttina ja vastaamme koko rekrytoinnin prosessin eri vaiheista, kunnes olemme löytäneet sopivat ehdokkaat yritykselle esiteltäväksi. Lopullisen päätöksen tehtäviin valittavasta henkilöstä sekä neuvottelut työsuhteen ehdoista suorittaa aina asiakasyrityksen edustaja(t).


Kun haluatte tehostaa oman aikanne käyttöä, toteuttakaa seuraava rekrytointi toimeksiantona. Autamme sekä yksittäisissä rekrytoinneissa, että säännöllisessä uuden henkilöstön tarpeessa. Soita numeroon 040 689 3200 ja kysy lisää! Voit myös jättää soittopyynnön, niin otamme yhteyttä.

Rekrytoimme juuri teille sopivat, parhaat osaajat

Rekrytoinnin asiantuntijamme rakentavat yksilöllisen prosessin jokaista rekrytointia varten, jotta löydämme jokaiseen tehtävään parhaalla mahdollisella tavalla soveltuvat ehdokkaat. Tiivis yhteistyö rekrytointiprosessin eri vaiheissa asiakkaidemme kanssa on meille erittäin tärkeää, ja auttaa oikean osaamisen sekä halutun lopputuloksen saavuttamisessa. Tehokas yhteydenpito ja palautteen anto ovat avaimia onnistuneeseen, pitkään asiakassuhteeseen. Kunnioitamme asiakkaan yksityisyyttä, ja jokainen toimeksianto toteutetaan aina luottamuksellisesti.

Onnistunut rekrytointi modernilla otteella

Uniflex auttaa yritystäsi löytämään oikeat ihmiset niin yksittäisiin vaativiin asiantuntijatehtäviin kuin useamman suorittavan tason työntekijän henkilöstötarpeisiin. Uskomme proaktiiviseen rekrytoitiin, ja käytämme rekrytoinnin tukena erilaisia työkaluja sekä osaamista mittaavia arviointeja.

Toimintamme lähtökohtana on aina sekä tyytyväinen asiakas että työnhakija. Tähän päästään rakentamalla rekrytointiprosessi asiantuntijoista, osaamisen laajasta kartoittamisesta sekä löytämällä molemmille osapuolille paras mahdollinen paikka.

Haluatko kuulla lisää, miten rekrytoinnin ulkoistaminen voisi auttaa teidän yritystä?

Ota yhteyttä toimistollemme puh. 040 689 3200, niin kerromme mielellämme lisää rekrytointitoimeksiannosta asiantuntevana palvelukokonaisuutena. Rekrytoinnissa kannattaa luottaa ammattilaisiin!


Ulkoista rekrytointi ja anna asiantuntijoiden vastata vaativasta prosessista.

Haluatko tietää lisää Uniflexin palveluista? Täytä alla olevat tiedot niin otamme teihin yhteyttä.

Uniflex Suomi Oy

Uniflex Suomi

Hietaniemenkatu 2, 00100, HELSINKI

Tel: 040 689 3200
Sähköposti: info@uniflex.fi

nEW