Uniflex

Uniflex Suomi Oy ja Uniflex-konserni

Uniflex on yksi Pohjoismaiden johtavista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausalan yrityksistä, joka on laajentanut toimintansa myös Suomeen vuodesta 2011 alkaen. Toimimme yli kuudellakymmenellä paikkakunnalla Pohjois-Euroopassa, ja toimipisteitämme on Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Uniflex on ollut listautuneena Tukholman pörssissä vuodesta 2006. Konsernimme liikevaihto oli vuonna 2019 150M€. Kuulumme alan parhaimpiin väliaikaisia ja vakinaisia työntekijöitä tarjoaviin rekrytointi- ja henkilöstöpalveluihin omilla erikoisaloillamme.

Tavoitteenamme on olla markkinoiden edelläkävijä rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelualalla. Tällä hetkellä rekrytoimme henkilökuntaa asiakaspalvelun-, myynnin-, markkinoinnin-, taloushallinnon-, rakennus-, logistiikan-ja teollisuuden toimialoille. Palveluksessamme työskentelee kansainvälisellä tasolla yhteensä 6000 projektitoimihenkilöä ja alan ammattilaista.

Kehitämme jatkuvasti uusia tapoja täyttää työpaikat, olipa sitten kyseessä väliaikainen tai vakituinen tehtävä.

Uniflexillä on moderni ja ammattitaitoinen lähestymistapa etsiä ja sijoittaa työntekijöitä niin väliaikaisiin kuin vakituisiinkin työtehtäviin. Toimintamme taustalla on olemassa selvä strategia, jonka avainsanoja ovat nopeus, joustavuus, laatu ja kilpailukykyinen hinta. Kehitämme jatkuvasti uusia tapoja täyttää työpaikat, olipa sitten kyseessä väliaikainen tai vakituinen tehtävä.

Uniflexin Suomen maayhtiön pääkonttori Uniflex Suomi Oy sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Kampissa. Uniflex palvelee asiakkaitaan aluetoimistojen kautta valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Henkilökunnallamme on kokemusta rekrytointiprosessien menestyksellisestä läpiviennistä. Hoidamme jokaisen rekrytointiprosessin ammattimaisesti ja luottamuksellisesti.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä.