Yritykselle

Monipuoliset henkilöstöpalvelut kaikkiin tilanteisiin

Henkilöstöpalvelut tarjoavat vakituisen tai määräaikaisen avun yrityksen työvoimatarpeisiin. Esimerkiksi huippusesongit, sijaisuudet tai projektiluontoiset työt voivat vaatia lisää työvoimaa nopeallakin aikataululla, jolloin kannattaa kääntyä vuokratyövoiman puoleen – henkilöstövuokraus on edullinen ja joustava ratkaisu varmistaa yrityksen sujuva toiminta. Rekrytointia tarvitaan kun työvoiman tarve kasvaa vakituisesti, mutta rekrytointiprosessi voi olla pitkä ja resursseja sitova projekti.

Henkilöstövuokraus on edullinen ja joustava ratkaisu varmistaa yrityksen sujuva toiminta

Ulkoistettu rekrytointipalvelu tuo yrityksesi käyttöön henkilöstöpalveluiden vahvat ammattilaiset ja vaivattoman prosessin lopputuloksena saatte valita valmiiksi arvioimistamme ehdokkaista yritykseen parhaiten sopivan työntekijän. Uniflex tarjoaa asiakasyrityksen valintapäätösten tueksi tarvittaessa myös soveltuvuusarviointipalveluita. Soveltuvuusarvioinneilla varmistetaan valittavan henkilön soveltuvuus tehtävänkuvaan työssä menestymisen kannalta. Meillä on käytössämme myös maan kattavimmat ilmoituskanavat ja hakijapooli, joka laajentaa huomattavasti hakijakantaa pelkkään ilmoitushakuun nähden.

Uniflex Social Media Boost

Tekoäly tuli rekrytointiin – Uniflex Social Media Boost -palvelun algoritmi löytää  myös passiiviset työnhakijat! Perinteinen ja tuttu tapa ilmoitella avoimista työpaikoista eri ilmoituskanavissa on muuttumassa.

Uniflex Social Media Boost perustuu edistyneeseen teknologiaan, jonka avulla työpaikkailmoitus löytää itse hakijansa eikä toisinpäin mihin on aiemmin totuttu! Uniflex Social Media Boost on työpaikkailmoitusten tulevaisuutta –  tehdäänkö teillekin astetta tehokkaampi rekrytointikampanja? Ota yhteyttä!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Referenssitarkistuksista onnistuneeseen henkilövalintaan

Vinkit referenssitarkistukseen! Virherekrytointi voi tulla kalliiksi yritykselle. Laadukas referenssitarkistus edesauttaa onnistunutta henkilövalintaa. Ohessa kokeneiden rekrytointikonsulttiemme vinkkejä referenssitarkistukseen! Oikein tehty referenssisoitto

Uniflex panostaa rakennustoimialaan

Uniflex panostaa nyt voimakkaasti rakennustoimialaan ja meillä onkin rakennuspuolen osaajille ja rekrytoiville asiakkaille iloisia uutisia: meillä on aloittanut rakennusalan erityisosaaja, pitkän linjan konkari Pekka Alajoki, joka vastaa Uniflexin rakennustoimialan rekrytoinneista!

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä.