Henkilöstö­vuokrauksen edut

Henkilöstövuokrauksen avulla pystyt ratkaisemaan kaiken kokoisten yritysten erilaisia tilanteita, missä väliaikaista/määräaikaista osaamista tarvitaan nopealla aikataululla. Tällaisia tilanteita ovat tyypillisesti erilaiset projektit ja sijaisuudet, sesonkihuiput, ylimenokaudet sekä myöskin yrityksen strateginen päätös käyttää alihankintaa osana resurssointiaan. Mm. näihin kaikkiin tarpeisiin henkilöstövuokraus tuo tarvittavan jouston ja avun.

Mitä hyötyä henkilöstövuokrauksesta on?

Henkilöstön vuokraaminen on asiakkaalle hyvin helppoa ja lähes riskitöntä, se tuo joustoa ja tarjoaa mahdollisuuden helppoon ja vaivattomaan resurssointiin aina silloin, kun sitä tarvitaan. Henkilöstövuokraukseen erikoistuneena toimijana tarjoamme tuen koko prosessin ajaksi ja olemme yhteyshenkilönä sekä asiakkaalle että työntekijälle ennen ja jälkeen työn aloituksen. Vastaamme koko prosessista referenssitarkistuksineen ja tarvittavine muine tarkistuksineen ja lopuksi solmimme työsopimuksen valitun työntekijän kanssa ja huolehdimme työsuhteeseen liittyvistä yksityiskohdista ja asiakas saa tarvitsemansa osaajan joukkoonsa.

Jopa yhden työntekijän rekrytointi on aikaa vievää ja puhumattakaan, että olisi tarvetta useammalle työntekijälle. Hyödyntämällä asiantuntevan kumppanin henkilöstövuokrauspalveluja säästät aikaa, jota sitten voi käyttää yrityksen ydinosaamiseen.

1.

Henkilöstövuokraus tarjoaa yritykseen osaavan työntekijän nopeasti ja kustannustehokkaasti, ilman rekrytointiprosessiin kuluvaa aikaa ja resursseja.

2.

Vuokratyöntekijän voi hankkia lyhyt- tai pitkäkestoiseen työsuhteeseen, henkilöstövuokraus auttaa molemmissa tilanteissa.

3.

Henkilöstövuokraus mahdollistaa yrityksen resurssien mitoittamisen tarkasti työn määrän mukaan.

4.

Henkilöstöpalveluja tarjoava yritys huolehtii siitä, että henkilöstövuokraus on reilua sekä työntekijälle että asiakasyritykselle.

5.

Löydät lukuisten alojen osaajat riskittömästi – rekrytoinnin ammattilaiset ovat jo kartoittaneet työntekijöiden osaamisen sekä motivaation.

6.

Vuokratyövoimaa tarjoava yritys hoitaa myös kaikki työnantajavelvoitteet, kuten vakuutukset, eläkkeet ja sopimukset.

Miten työntekijä hyötyy henkilöstövuokrauksesta Uniflexin kautta?

Työntekijämme, jotka työskentelevät asiakasyrityksissämme hyötyvät myös itse vuokralla työskentelystä: heillä on mahdollisuus oppia uutta ja kerätä kokemusta ja osaamista jokaisesta uudesta paikasta sekä nähdä ja kokea erilaisia työkulttuureja ja yrityksiä. Myöskin on hyvä muistaa, että määräaikaisista projekteista voi hyvinkin muodostua myös jatkuva työsuhde, joten jokainen projekti on kannattava monella eri tavalla.

Useat tutkimukset osoittavat työntekijöiden arvostavan eniten mahdollisuutta yhdistää työ- ja perhe-elämä ja muu vapaa-aika joustavasti. Tätä arvostavat erityisesti nuoremmat ikäluokat ja perheelliset. Joustavuus asetetaan jopa korkeaa ansiotasoa tärkeämmäksi. Yksi isoimmista henkilöstövuokrauksen eduista onkin joustavuus: Toimeksiannot voivat olla lyhyitä tai pitkiä työn luonteen, yrityksen tarpeiden ja työntekijän omien toiveiden mukaan vaihdellen. Määräaikainen tai osa-aikainen työsuhde voi olla tarpeen opiskelijoille, perhevapailta työelämään palaavalle tai henkilölle, joka huolehtii ikääntyvistä vanhemmistaan. Kauttamme henkilöstövuokrauksen kautta työskentelevä voi kerryttää lisää työkokemusta ja osaamista ansioluetteloonsa ja päästä ehkä etenemään seuraavan stepin kohti unelmiensa uraa! Henkilöstövuokrauksen kautta on myös hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituiseksi työntekijäksi asiakasyrityksen palvelukseen.

Miten Uniflex erottuu muista henkilöstövuokrausta tarjoavista yrityksistä?

Uniflex on yksi Pohjoismaiden johtavista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausalan yrityksistä ja olemme toimineet Suomessa jo yli kymmenen vuoden ajan. Toimimme yli kuudellakymmenellä paikkakunnalla Pohjois-Euroopassa, ja toimipisteitämme on Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Uniflex on ollut listautuneena Tukholman pörssissä vuodesta 2006. Kuulumme alan parhaimpiin väliaikaisia ja vakinaisia työntekijöitä tarjoaviin rekrytointi- ja henkilöstöpalveluihin omilla erikoisaloillamme.

Erotumme useista muista alamme yrityksistä siinä, että henkilöstövuokrauksen ollessa ajankohtaista, nimeämme asiakasyritykselle oman henkilökohtaisen konsultin, joka vastaa koko prosessista: vuokralla olevista konsulteista, sekä tiiviistä yhteydenpidosta asiakkaan kanssa. Kun sama henkilö osallistuu koko toimeksiantoprosessiin ja tuntee asiakasyrityksen, on lopputuloksena aina onnistunut työvoiman ja työnantajan kohtaaminen.

Uniflexin rekrytointiasiantuntijoilla on vuosien kokemus rekrytoinnista ja henkilöstövuokrauksesta. Oma yhteyshenkilösi Uniflexillä auttaa sinua kaikissa henkilöstötarpeissanne. Mikäli henkilöstötarpeita ilmaantuu, olemme käytettävissänne!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Poolia ja Uniflex yhdistyvät

Miten tämä tulee näkymään työnhakijalle? Pörssiyritykset Poolia ja Uniflex yhdistyivät vuonna 2018 ja yritysten yhdistämistä on nyt viety eteenpäin. Uniflexin

Tiedote nimenmuutoksesta

TIEDOTE NIMENMUUTOKSESTA Hyvä asiakkaamme Pörssiyritykset Poolia ja Uniflex yhdistyivät vuonna 2018 ja yritysten yhdistämistä on nyt viety eteenpäin. Uniflexin nimi

Joulugallup

Uniflexin joulugallupin vastausaika on nyt päättynyt ja leffa- ja herkkuliput on lähetetty sähköpostitse arvonnassa voittaneille. Kiitokset kaikille osallistuneille ja oikein