AI-rekrykampanja ilmaiseksi?

Tee tilaus nyt – kolmelle nopeimmalle 1490 €:n arvoinen tekoälyyn pohjautuva USMB-kamppis ilmaiseksi!

Olemme sisaryrityksemme Poolian puolella toteuttaneet menestyksekkäästi satoja AI-rekrykampanjoita asiakkaillemme ja asiakkaamme ovat saaneet tästä lisäbuustia rekrytointiin. Kampanjan avulla on oikean profiilin omaavien työnhakijoiden määrä on voinut jopa moninkertaistua! Nyt lanseeraamme tämän saman työkalun myös Uniflexin puolelle!  Uniflex Social Media Boostin algoritmien avulla tavoitetaan hakijoita (passiivisia), jotka eivät aktiivisesti etsi työpaikkoja perinteisiltä ilmoituskanavilta.

Alkaneen syksyn kunniaksi haluamme tarjota myös sinulle mahdollisuuden buustata rekrytointiasi USMB:n avulla – ilmaiseksi!

Mistä on kyse?

Uniflex Social Media Boost nojaa uusimpaan teknologiaan. Se on sosiaalisen median ja Google Displayn yläpuolella analysoiden tuhansia datapisteitä, verkkoprofiileja ja -malleja ja löytää potentiaalisimmat työnhakijat kuhunkin hakukampanjaan. Se on väline, joka buustaa rekrytointikampanjasi aivan uudelle tasolle.

Uniflex Social Media Boost algoritmi löytää työnhakijat!

Perinteinen ja tuttu tapa ilmoitella avoimista työpaikoista eri ilmoituskanavissa on muuttumassa. Uniflex Social Media Boost perustuu edistyneeseen teknologiaan, jonka avulla työpaikkailmoitus löytää itse hakijansa eikä toisinpäin mihin on aiemmin totuttu! Uniflex Social Media Boost perustuu algoritmiin, joka analysoi sosiaalisia ja maantieteellisiä tekijöitä, esimerkiksi hakijan ryhmiä, koulutusta ja työkokemusta, ja löytää automaattisesti ne henkilöt, jotka todennäköisimmin kiinnostuvat rekrykampanjastanne. Tämän jälkeen algoritmi analysoi kaikki mainoslinkkiä klikanneet löytääkseen muita, joilla on samantyyppinen profiili. Kampanja koostuu useista erilaisista versioista ja nämä A/B-testataan automaattisesti kiinnostavimman version löytämiseksi. Uniflex Social Media Boostin avulla voit näyttää rekrymainostasi Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissa sekä Google Display Network -palvelussa.

Tee tilaus nyt – kolmelle nopeimmalle 1490 €:n arvoinen tekoälyyn pohjautuva USMB-kamppis ilmaiseksi!

Haluamme tarjota sinullekin mahdollisuuden kokeilla ainutlaatuista teknologiaa olevaa Uniflex Social Media Boost -palvelua. Tee toimeksiantosopimus kanssamme 09/2022 loppuun mennessä, voit saada tekoälyyn pohjautuvan palvelun lisäbuustaamaan rekrytointia täysin ilmaiseksi! Kampanjan arvo on jopa 1490 €.

Huom! Tämä kampanja on tarkoitettu jo olemassa oleville asiakkaillemme sekä uusille asiakkuuksille, jotka eivät ole vielä kokeilleet Uniflex Social Media Boost -palvelua osana rekrytointia. Vastaamme jokaiseen yhteydenottopyyntöön ja lähetämme lisätiedot kuinka prosessi etenee. Osallistu lähettämällä sähköpostia osoitteella info@uniflex.fi – aiheeksi / viestin alkuun merkintä Uniflex Social Media Boost niin palaamme sinulle tuota pikaa! Muistathan jo viestiosiossa kertoa mistä rekrytoinnista on kyse ja laita mukaan vielä tarkat yhteystietosi. Toki tavoitat meidät myös puhelimitse tai lähettämällä sähköpostia suoraan omalle Uniflexin yhteyshenkilöllesi!

Tehdäänkö teillekin astetta tehokkaampi rekrytointikampanja? Ota yhteyttä!

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Uniflex panostaa rakennustoimialaan

Uniflex panostaa nyt voimakkaasti rakennustoimialaan ja meillä onkin rakennuspuolen osaajille ja rekrytoiville asiakkaille iloisia uutisia: meillä on aloittanut rakennusalan erityisosaaja, pitkän linjan konkari Pekka Alajoki, joka vastaa Uniflexin rakennustoimialan rekrytoinneista!

Pidä osaajistasi kiinni!

Kesälomien jälkeen työntekijät katselevat uusia tuulia uralleen, pidäthän osaajistasi kiinni! Kesälomien jälkeen hakijamäärät ovat tyypillisesti kasvussa rekrytointimarkkinoilla. Tätä selitetään ilmiöllä,