Uniflex panostaa rakennustoimialaan

Uniflex panostaa nyt voimakkaasti rakennustoimialaan ja meillä onkin rakennuspuolen osaajille ja rekrytoiville asiakkaille iloisia uutisia: meillä on aloittanut rakennusalan erityisosaaja, pitkän linjan konkari Pekka Alajoki, joka vastaa Uniflexin rakennustoimialan rekrytoinneista!

Pekka on pitkän uransa aikana toiminut mm. muurarina, rakennusinsinöörinä, ammatillisena opettajana ja näyttötutkintomestarina. Pekka on toiminut ns. pöydän molemmin puolin myös ostavana asiakkaana, joten hän tuntee hyvin asiakkaittemme erilaiset henkilöstötarpeet.

Pekka aloitti meillä elokuussa myyntipäällikkönä vastuullaan rakennustoimiala ja siihen liittyvät rekrytoinnit – haluammekin toivottaa Pekan tervetulleeksi taloon!

Pekan puoleen voit kääntyä kaikissa rakennusalan työpaikkoihin ja toimeksiantoihin koskevissa kysymyksissä – ota yhteyttä!

Pekka Alajoki

Myyntipäällikkö, Rakennustoimiala

045 265 0315
pekka.alajoki@uniflex.fi

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

AI-rekrykampanja ilmaiseksi?

Tee tilaus nyt – kolmelle nopeimmalle 1490 €:n arvoinen tekoälyyn pohjautuva USMB-kamppis ilmaiseksi! Olemme sisaryrityksemme Poolian puolella toteuttaneet menestyksekkäästi satoja AI-rekrykampanjoita

Pidä osaajistasi kiinni!

Kesälomien jälkeen työntekijät katselevat uusia tuulia uralleen, pidäthän osaajistasi kiinni! Kesälomien jälkeen hakijamäärät ovat tyypillisesti kasvussa rekrytointimarkkinoilla. Tätä selitetään ilmiöllä,