Yritysosto

Poolia-konsernin alkuvuosi on ollut hyvin tapahtumarikas. Kurkista kulissien taakse ja tutustu uusimpaan investointiimme!

Poolia Group on keskellä jännittävää kasvumatkaa. Vuoden vaihteessa esittelimme QRIOS-investoinnin IT-, biotieteiden ja tekniikan aloilla. Nyt voimme iloisin mielin kertoa uusimmasta investoinnistamme: HR-teknologiayhtiö Roi Rekryteringistä ja sen rekrytointialusta Workspace Recruitista.

Roi Rekrytering on nopeasti kasvava HR-teknologiayritys, joka on investoinut voimakkaasti käyttäjäystävälliseen Workspace Recruit SaaS-rekrytointialustaan. Workspace Recruit on pienille ja keskisuurille yrityksille tarkoitettu SaaS-työkalu yritysten omien rekrytointien hallintaan. Työkalu helpottaa ja virtaviivaistaa rekrytointiprosessien hallintaa. Työtapa on pitkälle automatisoitu, mutta siinä voidaan hyödyntää myös ammattitaitoisten rekrytointikonsulttien apua.

Yritysosto on täysin linjassa Poolia Groupin Worklife of tomorrow – vision kanssa, joka symboloi jatkuvaa eteenpäin menoa. Pyrimme aina pysymään hereillä rekrytointimarkkinoilla ja olemme vakuuttuneita siitä, että asiantuntijarekrytoijat ja teknologia eturintamassa, ovat perusedellytys vastataksemme huomisen työelämän haasteisiin.

Jos sinulla on kysyttävää näistä yrityshankinnoistamme, olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä asian tiimoilta. Muistathan myös seurata meitä LinkedInissä, niin saat vieläkin paremman käsityksen työstämme rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen parissa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Uniflex panostaa rakennustoimialaan

Uniflex panostaa nyt voimakkaasti rakennustoimialaan ja meillä onkin rakennuspuolen osaajille ja rekrytoiville asiakkaille iloisia uutisia: meillä on aloittanut rakennusalan erityisosaaja, pitkän linjan konkari Pekka Alajoki, joka vastaa Uniflexin rakennustoimialan rekrytoinneista!

AI-rekrykampanja ilmaiseksi?

Tee tilaus nyt – kolmelle nopeimmalle 1490 €:n arvoinen tekoälyyn pohjautuva USMB-kamppis ilmaiseksi! Olemme sisaryrityksemme Poolian puolella toteuttaneet menestyksekkäästi satoja AI-rekrykampanjoita